Advies van Fundament

Nieuw licht op de zaak met advies en coaching

Betrokkenheid, analytisch vermogen en vindingrijkheid helpen een nieuw licht te werpen op elke situatie. Hoe laat je klantgerichtheid tot cultuur worden? Hoe vind je de balans tussen zakelijk en servicegericht? Hoe maak je het streven naar kwaliteit tot een tweede natuur? Fundament Training en Advies stippelt de route voor je uit.

 

In de vraag ligt het antwoord besloten. Maar vaak is het moeilijk om de juiste vraag te stellen. Fundament Training en Advies helpt je daarbij. Door business coaching of personal coaching. Hans Etman is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

 

Speciaal ontwikkeld voor ondernemers zonder personeel (zzp’ers) is er acquisitiecoaching on-the-job. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en uitdagingen om meer opdrachten te verwerven. Acquisitiecoaching on-the-job werkt direct en sluit naadloos aan bij jouw onderneming en jouw persoon. We oefenen op jouw eigen werkplek met vaardigheden en acquisitietools. Vaak is drie sessies al voldoende voor een steun in de rug. Zo blijft de tijds- en kosteninvestering beperkt en kun je meteen aan de slag.