Over Fundament Training en Advies

Trainingen 

Klantgerichtheid, constructieve communicatie en persoonlijke effectiviteit lijken voor de hand liggende begrippen. Toch blijkt de praktijk weerbarstiger. Het belang wordt door iedereen onderschreven, maar hoe doe je het? Hoe breng je het in praktijk?

Elke ontwikkeling begint met een eerste stap. Een eerste trede op de trap die omhoog leidt naar groei. Fundament Training en Advies helpt je bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden voor vele gespreksvormen. Van commerciële vaardigheden in acquisitie tot persoonlijke vaardigheden in slechtnieuwsgesprekken.

Advies 

Betrokkenheid, analytisch vermogen en vindingrijkheid helpen een nieuw licht te werpen op elke situatie. Hoe laat je klantgerichtheid tot cultuur worden? Hoe vind je de balans tussen zakelijk en servicegericht? Hoe maak je het streven naar kwaliteit tot een tweede natuur? Fundament Training en Advies stippelt de route voor je uit.

Coaching 

Met ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven, als ondernemer en vooral als mens, heeft Hans Etman een breed referentiekader. We kunnen het overal over hebben, maar vooral over jou. Hoe verbeter je jezelf? Hoe zet je je bedrijf stevig neer? Welke ontwikkeling wil je meemaken? Met een goed klankbord, kun je jezelf verrassende dingen horen zeggen!

Gastvoorzitter 

Met oog voor tegenstrijdige belangen en oor voor alle partijen geeft een onafhankelijk voorzitter leiding aan vergadering, bijeenkomst of gesprek. Hans Etman is tactvol of confronterend, maar altijd resultaatgericht. Hans Etman is (bestuurs)lid van de landelijke vakgroep GoedeDagVoorzitters.

Fundament Training en Advies in staat de vertaalslag te maken van jouw wens naar een training of advies op maat. Goed onderbouwd, persoonlijk, praktijkgericht en vindingrijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Hans Etman.